Kategóriák
Cikkek

A Global Finance kiadta “A Világ Legjobb Internet Bankok” címeit

Az idei “Világ Legjobb Internetes Bankok”, célhoz kötött az amerikai-magazin Global Finance, kaptak a Raiffeisen 20 kategóriában, ami Raiffeisen messze a legsikeresebb bank ebben a nemzetközi versenyben.

A nyertesek által kiválasztott nagy kaliberű zsűri, amely abból állt, ofinternational banki szakértők a Tata Infotech Csoport és editorsfrom a Global Finance. Az RZB Csoport ill. Az osztrák Raiffeisen Bankcsoport uralta a kategóriában Legjobb Lakossági Internet Bank notonly Ausztriában, hanem további hét országban. Az ötödik egymást követő évben a Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) volt chosenthe “Legjobb Vállalati / Intézményi Internet Bank Austria”.

A díjazottak alapján választották ki az alábbi kritériumoknak: Erő és következetességének internet stratégia, növekedés az online ügyfélkör, termékválaszték, pozitív bizonyítékot hasznából internetes tevékenységek, mint a web design és a funkcionalitás ofweb-oldalakat. A nyertesek a kategóriák (például “Legjobb Online Cash Management”) választott ki, figyelembe véve a relatív ereje és sikere a webes termékek és szolgáltatások. Tegnap, a győztesek a díjat jelentették be egy ünnepségen New Yorkban.

Vélemény, hozzászólás?