Kategóriák
Cikkek

A Világ Legjobb Internetes Bankjai 2006

A Global Finance nevű “A Világ Legjobb Internet bankok” – Raiffeisen nyerte tizenhárom díjat ami az előző évi 20.hoz képes egy pici visszaesés.

Raiffeisen elnyerte a “Legjobb Lakossági Internet Bank” hat piacokat és a “Legjobb Vállalati / Intézményi Internet Bank” négy piacokon.

Tizenhárom idei “Világ Legjobb Internet Awards”, célhoz kötött az amerikai-magazin Global Finance, kaptak az osztrák Raiffeisen Bankcsoport és az RZB Csoport, élükön a Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB), így messze a legsikeresebb bankcsoportok ezen a nemzetközi versenyen.

A díjazottak alapján választották ki az alábbi kritériumoknak: Erő és következetességének internet stratégia, növekedés az online ügyfélkör, termékválaszték, pozitív bizonyítékot hasznából internetes tevékenységek, mint a web design és a funkcionalitás weboldalak. A nyertesek által kiválasztott nagy kaliberű zsűri, amely abból állt, a nemzetközi banki szakértők a Tata Infotech Csoport és a szerkesztők Global Finance. A következetes és jövőorientált feltárása számos lehetőséget az internet egyik alapvető stratégiáit mind az RZB Csoport és az osztrák Raiffeisen bankcsoport. A Global Finance vannak irodái New Yorkban és Londonban, és 50.000 előfizetővel és több mint 250.000 olvasók mintegy 160 országban. Az olvasók elsősorban a döntéshozók a globális vállalatok, illetve a pénzügyi intézmények. A Global Finance sőt eléri a legtöbb 8.000 “gomb portfolió befektetők”, akik ellenőrzik több mint 80 százaléka az összes vagyon a szakmai irányítás.

Vélemény, hozzászólás?